Monday, 8 September 2014

BERJAYA BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum,

Pernahkan anda terfikir hanya bermodalkn rm65 dan menjadi ahli shaklee, anda boleh berjaya menjana pendapatan sampingan seberapa banyak yang anda mahu? ANDA TENTUKAN SENDIRI!

Jalan untuk berjaya, tips - tips berharga, kata semangat dan motivasi yg berkesan sudah terhidang di dalam group eksklusif apabila menyertai SHAKLEE. Kita hanya perlu IKUT dan LAKSANAKAN. Tetapi untuk memacu kejayaan itu adalah DIRI KITA SENDIRI dan perlulah ada KEYAKINAN!

1.YAKIN DENGAN PRODUK SHAKLEE

- Shaklee telah melaburkan sebanyakUSD250 juta setiap tahun, 83,000 ujian klinikal bagi memastikan setiap produk nya berkualiti, berkesan dan diyakini seluruh dunia.

- Shaklee juga menghasilkn produknya dari alam semulajadi dan menyokong alam sekitar. Tiada keraguan ke atas setiap produk yang dihasilkan.

- Produk Shaklee diperakui HALAL oleh Islamic Society of America (ISA), dimana ISA adalah badan yang telah diakreditasi oleh Jabatan 

- Shaklee mempunyai barisan saintis yang tersohor.

2. YAKIN DENGAN SISTEM YANG ADIL

 - Yuran keahlian SHAKLEE             sebanyak rm65 adalah SEUMUR HIDUP!. Tiada sponsoring bonus. Ini bermakna SHAKLEE adalah PATUH SYARIAH.


- SHAKLEE bukanlah sebuah sistem piramid. TIADA ISTILAH UPLINE GOYANG KAKI!. Setiap ahli perlu bekerja untuk mendapat reward untuk diri sendiri. Malah ada juga CAR BONUS downline lebih banyak berba ding upline yang lebih lama bertapak. Downline juga boleh memotong rank upline nya, yang penting SIAPA USAHA LEBIH GIGIH!

3. YAKIN ANDA HEBAT

 - Untuk melakar kejayaan, kita mesti YAKIN DENGAN DIRI SENDIRI bukannya orang lain. Bila keyakinan mula menebal, tiada masalah untuk mencipta kejayaan

- TANGKIS SEGALA CAS -CAS NEGATIF di sekeliling kita. Jangan mudah melatah atau terguris dengan segala ancaman atau sindiran. Ambil ianya sebagai penguat semangat untuk berjaya.

 - Yakin suatu hari kita akan menjadi PRESIDENTIAL MASTER COORDINATOR, rank tertinggi di dalam shaklee dengan income mencecah 6 @ 7 angka!.

- Yakin bahawa kita akan dapat merealisasikan impian kedua ibu bapa kita dengan hasil titik peluh kita sendiri

Untuk melakar kejayaan,  mesti ada MATLAMAT YANG JELAS. Set kan apa matlamat anda, bila anda akan capai dan yang penting, BUKTIKAN anda dapat mencapai matlamat tersebut.

Saya mencari rakan niaga yang BERSEMANGAT dan BERKEYAKINAN untuk membantu manaikkan taraf ekonomi keluarga, membantu ibu bapa, membantu membangunkan ummah dan bermacam lagi MATLAMAT.

INSENTIF ISTIMEWA bakal diberikan kepada yang berjaya bergelar NEW SUPERVISOR pada september 2014. Jangan tunggu lagi kerana kejayaan tidak menunggu kita, kitalah yang mesti mengejarnya.

        HUBUNGI SAYA SEGERA!!!!

0 comments:

Post a Comment